Oferta si comanda

Informatii generale despre oferta noastra

Ce va oferim

Calitate - Pret

Va multumim ca v-ati indreptat atentia catre produsele noastre. De aceea venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va cat mai multe informatii despre modul de montaj si toate avantajele ce va sunt oferite de acest produs. Societatea noastra produce si va ofera pavaj intr-o mare varietate de modele si culori pentru ca dvs. sa puteti da frau liber imaginatiei, pavaj certificat corespunzator tuturor standardelor europene. Va recomandam sa tineti cont de certificarea produselor – este garantia ca banii dvs. au valoare. Sunt foarte multe societati in Romania care nu isi asuma responsabilitatea produsului pe care il scoate pe piata, care dau declaratii de conformitate fara ca produsul lor sa fie certificat de o societate abilitata. In functie de arhitectura si suprafata de care dispuneti, consultantii nostrii va pot indruma catre cel mai potrivit si efficient model disponibil. Pavajul, dalele sau elementele aditionale pe care le producem sunt potrivite pentru pavarea trotuarelor, aleilor, drumurilor din fata caselor, sediilor de firma, cladirilor industriale, precum si in interiorul halelor. Elementele aditionale ofera rezistenta suprafetei pavate, dar cu ajutorul lor puteti delimita intr-un mod elegant spatii verzi si aranjamente florale sau puteti schimba infatisarea fatadelor cladirilor folosind placajul imitatie de piatra Sparta. Produsele pe care le fabricam se executa in regim de comanda tocmai ca lucrarea dvs. sa iasa asa cum v-ati dorit. Toate produsele STEFYCAS sunt fabricate dintr-un singur strat pentru ca dvs achitati produsul in culoarea pe care o doriti si nu in doua straturi cum practica alte firme, fapt ce va confirma ca societatea noastra apreciaza adevarata valoarea a produsului. Elementele realizate in doua straturi care la prima vedere si daca nu cunoasteti, mareste profitul firmei producatoare si micsoreaza calitatea produsului pe care dvs. il achitati.
In clipa de fata, formula Calitate - Pret oferita de firma noastra este cea mai avantajoasa de pe piata bucuresteana.

Calitatea produselor noastre se caracterizeaza prin:

1.Durabilitate si rezistenta la inghet (datorate materiilor prime speciale folosite in procesul de productie).
2.Este un produs ecologic, curat comparativ cu asfaltul.
3.Il puteti monta singur.
4.In orice moment suprafetele pavate pot fi refacute rapid, daca instalatiile dumneavoastra subterane trebuie modificate sau imbunatatite.
5.Diversitatea de forme si culori permite montarea pavajului luand in considerare particularitatile terenului.
6.In cazul in care intervine monotonia in aranjamentul pe care dumneavoastra l-ati ales, in functie de pavajul cumparat, aveti posibilitatea demontarii si remontarii acestuia in alt model, astfel fiindu-va satisfacuta, fara nici o cheltuiala, dorinta de schimbare.